Om MindMap

MindMap er et rekrutteringsbyrå lokalisert i Kristiansund, Trondheim og Levanger. Med fokus på menneskelige ressurser jobber MindMap med å rekruttere, utvikle og beholde dyktige medarbeidere. Å finne, ansette og utvikle bra folk kan være utfordrende. Det tar tid, det tar fokus, det koster penger, og det er helt avgjørende å lykkes.

 

Med et ønske om å hjelpe våre kunder gjennom rekrutteringsprosessen og ansettelsesforholdet, er MindMap et rekrutteringsbyrå og en kompetanserådgiver med den tyngden og de ressursene som trengs både for å finne riktig person til riktig jobb, og for å beholde dyktige medarbeidere over tid.

Yngve Kruse

Yngve Kruse

Partner

993 93 707 / kruse@mindmap.no

 

Dedikert hodejeger og kursholder, opptatt av kompetansepåfyll og utvikling. Har lang erfaring med forretningsutvikling og strategi, rekruttering, kommunikasjonsprosesser og medarbeiderutvikling.

Linda Kristin Offenberg

Linda Kristin Offenberg

Partner

976 44 848 / offenberg@mindmap.no

 

Utviklingsorientert hodejeger som er opptatt av menneskelige ressurser, rekrutteringsstrategi, teamsammensetninger og intern kommunikasjon. Lang erfaring, bred kompetanse og stort nettverk.

undefined

Maria Selmer

Rådgiver og leder, MindMap Trøndelag

 974 85 568 / selmer@mindmap.no

Detaljorientert, kreativ og opptatt av helhet og strategi. Fokus på gode rekrutteringsprosesser, kandidatopplevelse, testverktøy og markedsføring. Mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi.

Even Stavnesli

Even Stavnesli

Rådgiver

 482 52 874 / stavnesli@mindmap.no

 

Ønsker å knytte sammen bra folk! Jobber for at bedrifter skal finne den kompetansen de faktisk er på utkikk etter gjennom kartlegging og

grundige rekrutteringsprosesser.
Utdanning innen økonomi, ledelse

og forretningsjus fra

Handelshøyskolen BI i Oslo.

Torkel Lied

Torkel Lied

Rådgiver

934 19 260 /

lied@mindmap.no

 

Effektiv, systematisk og kundefokusert. Jobber med det økonomiske og administrative i MindMap, samt search og analyse knyttet til rekrutteringsprosesser. Utdanning innen økonomi og ledelse.

Emma Paulsen Offenberg

Emma Paulsen Offenberg

Prosjektmedarbeider

 903 66 860 /

eo@mindmap.no

 

Studerer statsvitenskap ved  UiO og jobber med ulike prosjekter knyttet til rekrutteringsprosesser, medarbeiderutvikling, arbeidsmiljø og videre oppfølging av kunder.

Ada Sofie Kruse

Ada Sofie Kruse

Prosjektmedarbeider

904 02 757 /

ask@mindmap.no

 

Studerer statsvitenskap ved NTNU og jobber med ulike prosjekter knyttet til rekrutteringsprosesser, medarbeiderutvikling, arbeidsmiljø og videre oppfølging av kunder.