Om MindMap

MindMap er et rekrutteringsbyrå lokalisert i Kristiansund, Trondheim og Levanger. Med fokus på menneskelige ressurser jobber MindMap med å rekruttere, utvikle og beholde dyktige medarbeidere. Å finne, ansette og utvikle bra folk kan være utfordrende. Det tar tid, det tar fokus, det koster penger, og det er helt avgjørende å lykkes.

 

Med et ønske om å hjelpe våre kunder gjennom rekrutteringsprosessen og ansettelsesforholdet, er MindMap et rekrutteringsbyrå og en kompetanserådgiver med den tyngden og de ressursene som trengs både for å finne riktig person til riktig jobb, og for å beholde dyktige medarbeidere over tid.

Menneskene i MindMap

Yngve Kruse

Yngve Kruse

Partner

993 93 707 / kruse@mindmap.no

 

Dedikert hodejeger og kursholder, opptatt av kompetansepåfyll og utvikling. Har lang erfaring med forretningsutvikling og strategi, rekruttering, kommunikasjonsprosesser og medarbeiderutvikling.

Linda Kristin Offenberg

Linda Kristin Offenberg

Partner

976 44 848 / offenberg@mindmap.no

 

Utviklingsorientert hodejeger som er opptatt av menneskelige ressurser, rekrutteringsstrategi, teamsammensetninger og intern kommunikasjon. Lang erfaring, bred kompetanse og stort nettverk.

Maria Selmer

Maria Selmer

Rådgiver og leder, MindMap Trøndelag

 974 85 568 / selmer@mindmap.no

Detaljorientert, kreativ og opptatt av helhet og strategi. Fokus på gode rekrutteringsprosesser, kandidatopplevelse, testverktøy og markedsføring. Mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi.

Per Anders Folladal

Per Anders Folladal

Rådgiver

 970 74 301 / folladal@mindmap.no

 

Kundeorientert, dedikert og opptatt av grundige rekrutteringsprosesser. Jobber for å finne gode og motiverte kandidater, og for å utvikle og beholde de man allerede har. Bred HR-kompetanse og et stort og relevant nettverk.

Even Stavnesli

Even Stavnesli

Rådgiver

 482 52 874 / stavnesli@mindmap.no

 

Presis, effektiv og en problemløser. Jobber med oppfølging og oppdragsutførelse hos kunder, markedsføring og annonsering, systemstruktur, search og rekruttering. Utdanning innen økonomi, ledelse og forretningsjus.

Torkel Lied

Torkel Lied

Rådgiver

934 19 260 / lied@mindmap.no

 

Effektiv, systematisk og kundefokusert. Jobber med det økonomiske og administrative i MindMap, samt search og analyse knyttet til rekrutteringsprosesser. Utdanning innen økonomi og ledelse.

Andrea Hasselø Aasgård

Andrea Hasselø Aasgård

Rådgiver

 476 61 139 / aasgard@mindmap.no

 

Nøyaktig, effektiv og arbeidsom. Jobber med markedsføring og støtteoppgaver knyttet til rekrutteringsprosesser og videre oppfølging av kunder. Utdanning innen HR og ledelse.