MindMapMetoden — for bedrifter som vil lykkes

MindMap har resepten mot det som smerter mest; feilansettelser og ansatte med lav motivasjon.

Hva er MindMapMetoden?

MindMapMetoden kombinerer det viktigste fra innovasjon, gründersuksesser og rekrutteringsfaget. Vi utvikler mennesker og bedrifter, og løser de problemene som koster mest på bunnlinja. Vi bruker MindMapMetoden for å finne de rette medarbeiderne, og for å utvikle bedriften og dagens eksisterende kompetanse.

Kontakt oss

Vi tror på menneskelige ressurser

Å ansette nye medarbeidere tar tid, krever fokus, koster penger, og er utslagsgivende for bedriftens lønnsomhet. Ingenting er så dyrt som å ansette feil person. Ved bruk av vår unike MindMapMetode, bistår vi deg gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Vi har gitt råd til en lang rekke gründere. Det har gitt oss en vesentlig kunnskap; det er den menneskelige faktor som avgjør hvem som lykkes. Vi har intervjuet hundrevis av kandidater til ledige stillinger. Det har gitt oss en annen vesentlig kunnskap; jobbintervjuet er verdiløst om det ikke gjennomføres strukturert, metodisk og profesjonelt. Vi møter våre kunder og kandidater med empati. Evnen til å sette seg inn i andre menneskers utfordringer er essensiell for å lykkes.

Vi har utviklet metoden og satt sammen de riktige verktøyene for å kartlegge de virkelige problemene og behovene bedriften har. Mange hopper over den viktige behovsanalysen, eller gjør den feil. Vi sikrer at det avgjørende første leddet i rekrutteringsprosessen holder høy kvalitet.

Vi spiller på erfaring og vitenskapelige verktøy

Kombinasjonen av vår erfaring og våre verktøy er unik. Vi bruker mye tid og ressurser på å kartlegge hvordan en planlagt rekruttering kan bli mest mulig lønnsom for våre kunder. MindMapMetoden kombinerer et bredt spekter av vitenskapelige og sertifiserte verktøy for å avdekke kandidatenes reelle ferdigheter. Slik finner vi den rette kandidaten til stillingen, og slik sikrer vi at den som ansettes raskt leverer resultater og bidrar til å skape verdier.

Vi utnytter bedriftens potensiale

Bedrifter som skal lykkes må både ansette de rette personene, og hjelpe de å utvikle seg sammen med bedriften og kollegene. Vi hjelper ledere å sette dette i system. MindMapMetoden gir høyere motivasjon, bedre resultater og, til syvende og sist, økt lønnsomhet. Den viktigste læringen skjer ikke på kurs, men på jobben og i arbeidsmiljøet. Å utløse dette potensialet og denne kunnskapen kan være vanskelig. Vi hjelper deg å lykkes.

Å rekruttere og utvikle mennesker er noe av det vanskeligste ledere gjør. Gi magefølelsen en faglig støttespiller – bruk MindMapMetoden.

Kom i gang