MindMapMetoden

Å rekruttere og utvikle mennesker er noe av det vanskeligste ledere gjør.

Gi magefølelsen en faglig støttespiller - bruk MindMapMetoden.

Hva er MindMapMetoden?

MindMap utvikler mennesker og bedrifter, og løser de problemene som koster mest på bunnlinja. Vi bruker MindMapMetoden for å finne de rette medarbeiderne, og for å utvikle bedriften og dagens eksisterende kompetanse.

1 Kunden i sentrum

 

MindMap får kunnskap og innsikt om kunden gjennom grundig behovsanalyse. Vi kartlegger hvordan en planlagt rekruttering kan bli mest mulig lønnsom for våre kunder.

 

2 Lederskapsperspektivet

 

MindMap legger til rette for at lederperspektivet alltid er med i vurderingen av kandidater. 

 

Ved bruk av et bredt spekter av vitenskapelige og sertifiserte verktøy avdekkes kandidatenes reelle ferdigheter. Slik finner vi den rette kandidaten til stillingen, og slik sikrer vi at den som ansettes leverer resultater raskt, og bidrar til å skape verdier.

3 Internkommunikasjon

 

Bedrifter som skal lykkes må både ansette de rette personene, og hjelpe de å utvikle seg sammen med bedriften og kollegene. 

 

Vi ønsker å avslutte en rekrutteringsprosess med et fellesmøte for introduksjon av ny kollega. Fellesmøtet gir mulighet for læring
og utvikling.  

 

Vi tror på menneskelige ressurser

 

Å ansette nye medarbeidere tar tid, krever fokus, koster penger, og er utslagsgivende for bedriftens lønnsomhet. Ingenting er så dyrt som å ansette feil person. Ved bruk av vår unike MindMapMetode, bistår vi deg gjennom hele rekrutteringsprosessen.

 

Vi har gitt råd til en lang rekke gründere. Det har gitt oss en vesentlig kunnskap; det er den menneskelige faktor som avgjør hvem som lykkes. Vi har intervjuet hundrevis av kandidater til ledige stillinger. Det har gitt oss en annen vesentlig kunnskap; jobbintervjuet er verdiløst om det ikke gjennomføres strukturert, metodisk og profesjonelt. Vi møter våre kunder og kandidater med empati. Evnen til å sette seg inn i andre menneskers utfordringer er essensiell for å lykkes.

Vi har utviklet metoden og satt sammen de riktige verktøyene for å kartlegge de virkelige problemene og behovene bedriften har. Mange hopper over den viktige behovsanalysen, eller gjør den feil. Vi sikrer at det avgjørende første leddet i rekrutteringsprosessen holder høy kvalitet.